Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

III. PTE ETK Adventi koncert - karácsonyi hangulat - zsoltártól a hip-hop-ig

A PTE Egészségtudományi Karon hagyomány, hogy a hallgatók előadása színesíti a kar kiemelt rendezvényeit, legyen az tánc, vagy énekes produkció. A PTE ETK fontosnak tartja a tehetséges hallgatóinak felkarolását, hisz az életre szóló hivatások oktatása mellett fontos az önkifejezés támogatása, legyen az sport, zene, színház- vagy képzőművészet.

III. PTE ETK Adventi koncert - karácsonyi hangulat - zsoltártól a hip-hop-ig

 

Örömteli, hogy egyre több hallgató vállal szereplést nemcsak kari rendezvényeken, hanem tehetségkutató programokon is, pl..: Samuel Akinola ápoló hallgató a PTE Hangja 3. helyezettje. A Janus Egyetemi Színház és a Táncoló Egyetem társulatának is aktív tagjai a kar hallgatói.

 

Az idei évben a kar hallgatói karácsonyi koncerttel szeretnének hozzájárulni az ünnepi készülődés hangulatához. A több mint egy órás műsorban a kar tehetséges magyar és angol programban résztvevő hallgatói mutatkoznak be. A koncert különlegessége, hogy több zene stílusban is elhangzanak az ünnepkörhöz köthető dalok, így hallható lesz többek között református zsoltár, rock- és hip-hop dal is.

 

A programra szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők.

 

 

Esemény időpontja: 
2018. december 07. 18:00
Esemény helyszíne és címe: 
Pécsi Adventi és Mesevásár, Pécs Széchenyi tér
Kapcsolattartó neve: 
Takács Gyula
Kapcsolattartó e-mail címe: 
gyula.takacs@etk.pte.hu
Rovat: 
Koncert
You shall not pass!