Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

Innovation and Business Analytics in the Workplaces of the 21th Century Challenges for Research, Business and Policy

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar az Ohio University Üzleti iskolájával közösen tudományos konferenciát szervez 2018. november 9. és 10. között.

A konferencia célja kettős, egyrészről a két kar közötti hosszú, immár majdnem 30 éves együttműködési kapcsolat egy újabb közös állomásaként találkozási pont biztosítása, másrészről pedig lehetőséget teremteni a karok közötti partneri viszony elmélyítésére kutatási együttműködések létrehozásával.

A konferencia első napján a hasonló kutatási területekről érkező kollégák közös szekciókban mutatják be eredményeiket, míg a második napon tágabb tématerületek köré szerveződve olyan kerekasztal-beszélgetésekre, ötletelésekre kerül sor, melyek keretében lehetőség nyílik olyan témák és közös pontok feltárására, amelyek alapját jelenthetik közös kutatási projekteknek.

A jövőbemutató elképzelések szerint az így kialakuló együttműködésekre építve 2019-ben hasonló eseményre kerül sor az Ohio University-n.

Minden érdeklődő kollégát sok szeretettel várnak a Közgazdaságtudományi Kar és az Ohio University képviselői, kutatói a plenáris előadáson, a szekciókon és különösen a kerekasztal-beszélgetéseken!

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Részletes program

Regisztráció

 

 

Esemény időpontja: 
2018. november 09. 09:00
Esemény helyszíne és címe: 
PTE KTK (Pécs, Rákóczi út 80.)
Kapcsolattartó neve: 
Sebestyén Tamás
Kapcsolattartó e-mail címe: 
sebestyent@ktk.pte.hu
Rovat: 
Konferencia
You shall not pass!