Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

Nyílt nap az Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központjában

A PTE Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központ hagyományos Nyílt Napjára a képzési központ nagyelőadó termében kerül sor, ahol az érdeklődők tájékozódhatnak a felvételi eljárásról, az induló képzésekről, költségekről és juttatásokról. Az általános bemutatkozás után kisebb csoportokban, interaktív foglalkozásokon az ápoló, mentőtiszt, szülésznő, csecsemő- és kisgyermeknevelő, védőnő és a szociális munkás szakok életébe, tantárgyaiba, interaktív bemutatók keretében.

A leendő hallgatók olyan képzéseket választhatnak, melyek elvégzését követően az átalakuló társadalom leginkább érintett csoportjain lesznek képesek segíteni és részt vesznek a gyermekek és a családok szolgálatában.

 

A PTE ETK-n a minőségi oktatásra garanciát a kar hazai és nemzetközi téren is elismert oktató gárdája nyújtja. A kar minőségi és piacképes képzések iránti elkötelezettségét az is jelzi, hogy az évek óta tartó tudatos fejlesztő munkának köszönhetően a PTE ETK tavalyhoz képest kimagasló mértékben javította az országos rangsorban betöltött helyét a HVG Diploma 2018 rangsor kiadványában.

 

A rendezvényen részt vesznek a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának vezetősége, Tanári Testülete, valamint a bemutatókon közreműködnek a leendő gyakorlati helyek, munkahelyek vezetői, képviselői is.

 

Esemény időpontja: 
2018. január 17. 10:00
Esemény helyszíne és címe: 
PTE ETK Szombathelyi Képzési Központ (9700, Szombathely, Jókai u. 14.)
Kapcsolattartó neve: 
Karamánné dr. Pakai Annamária képzési igazgató
Kapcsolattartó e-mail címe: 
titkarsag.szombathely@etk.pte.hu
Kapcsolattartó telefonszáma: 
+36 94/ 311-170
You shall not pass!