Pécsi Tudományegyetem

University of Pécs

  

  

Nyílt nap az Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központjában

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar 2018. január 15-én 10 órakor tartja Nyílt Napját a Zalaegerszegi Képzési Központban. A hagyományokhoz híven ezen a napon mutatkozik be a Zalaegerszegi Képzési Központ az egészségtudomány iránt érdeklődő, a felsőoktatásba felvételizni szándékozó fiataloknak. 

A rendezvényen a képzési központ által kínált képzési lehetőségekről, a felvételi eljárás rendjéről kapnak tájékoztatást az érdeklődők. Bemutatkozik az Ápolás és betegellátás alapképzési szak gyógytornász szakiránya, valamint az Egészségügyi szervező alapképzési szak egészségbiztosítási, egészségügyi ügyvitelszervező és az egészségturizmus szervező szakirányai.

 

A gyógytornász szakma iránt érdeklődők interaktív programon nyerhetnek betekintést a gyakorlati órákon folyó munkába, a mozgással való gyógyítás rejtelmeibe, valamint a biomechanikai és a terhelés-élettani laboratóriumokban végzett vizsgálatokba. Az egészségügyi szervező szak oktatói előadásokkal, diavetítéssel teszik szemléletessé a képzésen folyó munkát. Elsősegélynyújtás és újraélesztés demonstráció bemutatása is színesíti a rendezvényt.

 

A PTE ETK-n a minőségi oktatásra garanciát a kar hazai és nemzetközi téren is elismert oktató gárdája nyújtja. A kar minőségi és piacképes képzések iránti elkötelezettségét az is jelzi, hogy az évek óta tartó tudatos fejlesztő munkának köszönhetően a PTE ETK tavalyhoz képest kimagasló mértékben javította az országos rangsorban betöltött helyét a HVG Diploma 2018 rangsor kiadványában.

 

Esemény időpontja: 
2018. január 15. 10:00
Esemény helyszíne és címe: 
PTE ETK Zalaegerszegi Képzési Központ (8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 33.)
Kapcsolattartó neve: 
Dr. Császár Gabriella adjunktus, képzési igazgató
Kapcsolattartó e-mail címe: 
gabriella.gombos@etk.pte.hu
Kapcsolattartó telefonszáma: 
+36 92/311-115
Rovat: 
Felvételi
You shall not pass!